Cautare

1269 de rezultate pentru "divizia c juniori 2002" (2.73 secunde)
Cristian Barbulescu a concurat la juniori I si s-a impus la echipe, unde l-a avut partener pe un sportiv ceh, Filip Korbel, de la clubul DDM Kotlarca.
"Fata Doinei Melinte nu a trecut niciodata pe la baza de canotaj de la Snagov si nici pe la cea de juniori de la Orsova.
Consiliul Judetean Dolj, prin Centrul Sportiv de Copii si Juniori aflat in subordinea sa, a actionat in instanta Federatia Romana de Fotbal (FRF) si a solicitat anularea deciziei Adunarii Generale a FRF privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova, informeaza Agerpres.
Este insa extrem de mandra de titlul de vicecampioana la debutanti-copii, de campioana la debutanti juniori si de locul III la seniori.
Fratele lui, si el sportiv de performanta, cu rezultate exceptionale in echipa de juniori, a fost gasit mort in casa.
Si la triplusalt, medaliata de la Universiada de vara, Carmen Toma, a reusit un rezultat exceptional, impunandu-se cu 14,56 m, in timp ce stafeta masculina de 4x100 m, alcatuita practic din juniori (Madaras, Teofilescu, Terpezan si Ceici) a obtinut o surprinzatoare victorie, cu 40"03/100, mult asteptata", a declarat in exclusivitate pentru Agerpres secretarul general al FRA, Catalin Ganera, care a tinut sa o felicite si pe Mirela Lavric, invoita de la Balcaniada, pentru a participa la puternicul concurs de la Londra, unde s-a clasat pe un remarcabil loc 2 la 800 m, cu o performanta de exceptie - 1"59"79/100.
Adolescenta era inca eleva de liceu si participase la Cupa Mondiala de biatlon pentru juniori. "Lumea biatlonului plange moartea tinerei Julia Pieper, de un talent promitator.
2.Cel mai bun Club de juniori â€" Biruinta Gheraesti â€" Neamt, premiul a fost acordat de Domnul Secretar de Stat, Daniel Botanoiu â€" Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; 3.Cel mai bun Club de junioare â€" C.S.
SuperBike, SuperSport, Debutanti 600, Debutanti 1000, Juniori I, 85 cmc, 125SP/GP, Moto 3, Oldtimes. Dintre pilotii favoriti la podium dorim sa-i amintim pe cei mai experimentati in domeniu:
Robert Muresan (Superbike 1000), Ionel Pascota (Supersport 600), Adrian Liviu Petrovici (Debutanti 600), Iuliu Mihai (Debutanti 1000), Razvan Mates (125 SP/moto 3 & Juniori I+85).
Duminica, 28 august, la ora 09:00, se desfasoara competitia de alergare FOX TRAIL Half Marathon, din calendarul RUNFEST, la care vor lua parte 900 de concurenti, copii, juniori si adulti.
A fost de asemenea de patru ori campioana mondiala la seniori si o data la juniori. ... 4 de aur (C-1 1000 m: 1972, C-2 1000 m: 1968, 1980, 1984) ) si 3 de argint (C-2 500 m: ... C-2 1000 m:
Federatia Romana de Atletism va organiza la OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, Campionatul Național de Semimaraton, Seniori, Tineret si Juniori, masculin si feminin.
O serie de turnee ITF, prin care fosta campioana de la juniori isi poate imbunatati clasamentul, au loc aici, in condiții de maxima siguranta.
Personajul principal al piesei - Odette (lebada alba) este interpretat de Olga Sharutenko, campioana mondiala la juniori, binecunoscuta si pentru interpretarile din "Fantoma de la Opera" pe gheata, "Peter Pan" pe gheata, "Frumoasa Adormita" pe gheata si "Spargatorul de Nuci" pe gheata.
Pai daca abia la virsta asta ajungi sef la tineret, inseamna ca ceilalti care au deja 40 de ani si nu mai au loc la juniori, au de gind sa stea multa vreme pe scena politica.
Cu doar 13 jucatori valizi in echipa si cativa juniori, Gaz Metan Medias a reusit cumva sa remizeze cu Rapid, scor 1-1, desi putea sa si castige, iar la final, fotbalistii si-au strigat din nou disperarea.
Au inceput sa curga scuzele, s-a dat vina pe proasta organizare a centrelor pentru copii si juniori, pe starea proasta a economiei si, nu in ultimul rand, pe un soi de „conspiratie internationala“, care (vezi Doamne!) facea tot felul de „misculatii“ pentru ca romanii sa ramana simpli spectatori la marile confruntari internationale din lumea „sportului-rege“.
O intreaga echipa de fotbal, de juniori, din orasul Harkov, a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in Calimanesti, judetul Valcea.
Jucatorul a fost antrenat de Adrian Mutu la echipa nationala de juniori, iar acum are ca obiectiv calificarea in play-off.
google-analytics.com